Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fluor és sp rajongóknak!

 
 

[imghttp://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/199016_197969303570076_122680511098956_573138_549396_n.jpg[/img]
 
[img]http://imk.c1h.info/u2069021-1311670105.jpg[img]
[img]http://www.blablablablog.com/blog_photos/2011-07/news/2011-07-08-fluor-tomi-chat-03-bs.jpgf[/mg] 
[img]http://kepfeltoltes.hu/110828/817855594fluor_www.kepfeltoltes.hu_.jpgfimg]
Fluor: nah mizu mizu mizu?? Sp: a nevem Sp Fluor: de tudod hogy van ha Tomika fel bukkan Sp: hé a szoba nem tölem meleg.. ...Fluor: nah akkor álljunk össze mint kék kicsi legó sp: szeretlek Fluor: nyissad a szád jön a g***gránát

hogyan kell kibetűzni azt,h f-l-u-o-r,és hogyan kell rövidíteni azt,h SP?
aki tudja,írjon :)

Tinédzserek 97%-a sírna, ha azt látná, hogy Justin Bieber egy felhőkarcoló tetején áll, és le akar ugrani. Ha te abba a 3%-ba tartozol, aki ehelyett popcorn-nal a kezében ülne és kiabálná, hogy: "UGORJ TE BUZI!!!", akkor írd ki te is ezt az adatlapodra!


☻/
/▌
/ \
Ő itt Bob. Másold ki ezzel az üzenettel együtt,
és illeszd be, hogy Bob világuralomra törhessen!eddig féltem Hókuszpóktól, de miután rájöttem, hogy kitalált személy, megnyugodtam, hogy a törpék biztonságban vannak :))

Ha jó kedvem van: zenét hallgatok ♫
Ha rossz kedvem van: zenét hallgatok ♫
Ha félek: zenét hallgatok ♫
Ha szerelmes vagyok: zenét hallgatok ♫
♫ ılıll̲̅̅●̲̲̅̅̅̅=̲̲̅̅̅̅●̲̅̅llıl​ ı ♫
Tedd ki te is, ha tökmindegy milyen kedved van, de te akkor is zenét hallgatsz. ♫

http://rtlklub.hu/musorok/foku​sz/videok/136477
Fluor Tomi az összeomlás határán? - Fókusz - RTL Klub 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬​▬▬▬
Tedd ki te is, ha van olyan személy akit.....úgy megütnél hogy beszarna!!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬​▬▬▬


csá.
korom TABU mindenkinek.
szeretem a bögrés levest.
Fluor függő vagyok.De egy
szerre sokat nem tudok 
bármilyen furcsa szeretek
olvasni.KÖNYVET és nem 
a netes dolgokat.
Ha azt kérdezed mizu,
hogy vagy,micsi.....a
válaszom:közöd nuku.
szal teljesen felesleges
ezt kérdezned...
írnom kéne magamról.De azt is kétlem
hogy eddig a sorig eljutottál.
szal..ha annyira ismerni akarsz írsz.
ööö. ennyi voltam.Kurt Cobain: meghalt 27 évesen
Janis Joplin: meghalt 27 évesen
Jimi Hendrix: meghalt 27 évesen
Jim Morrison: meghalt 27 évesen
Amy Winehouse: meghalt 27 évesen
...Justin Bieber 2021ben lesz 27 éves... Türelem barátaim, türelem...^^Fluor Tomi:
bámulatos tehetségem van hozzá, hogy elkeverjem az azonos színű zoknikat... holnap megyek, és veszek száz egyforma színűt!!!! grrr!! :D

Nem köszönök anyu úgy tanította idegeneknek nem szokás köszönni. ^-^
1996máj vagyok látod?! 15 éve élek a föld nevű bolygón... de lehet 4 év múlva kiköltözök a Jupiterre... 
győr-moson-sopron megye egyik lakosa vagyok szeretek itt élni... te nem? ez van ; ]
Nő nevű akinek nem esett le de szoktam mutálódni is.___."
Csoda országban élek ahol a Kockás fülű nyuszi létezik és Csillag Patrik a szomszédom... : ]
Föltágító ~ Rayban ~ Pc.
Boldog házasságban élek a pedómacival : D [csak vicc... single vagyok]
Szeretem a párduc mintát és a pinket... de oda vagyok még a kékért és a feketéért is*.*
Latexnaci...? Nem én inkább farmerban járok : D
Plázacica? Bocs én a csőnadrágos tornacipős fajta vagyok... [bocs ha csalódnod kellet]
Msn ~ Fb ~ Többi szarság van: D [nem biztos hogy megkapod ,_,]
Na ennyi elég is neked : ]
Isten hozott mentő vigyen ^-^Karácson Tamás másnéven Fluor 1987-ben született Székesfehérváron.2004-ben megnyerte 
az Animal Cannibals tehetségkutatóját a Mikrofon Mániát.
Ezután egészen 22 éves koráig Magyarország egyik vezető hip-hop oldalának vezetőjeként,
az AP! nevű rádiós rapműsor vezetőjeként és persze a zeneiparban tevékenykedett.
2010-en robbant be igazán a köztudatba, a PARTYARC című száméval,amit lakótársával
(SP-vel)dobott piacra.A videoklip nézettsége rekordokat döntött.A közönségével és rajongóival hihetetlenül közvetlen és kedves.Most megjelent CD-je a LÁJK,már most óriási siker.A MIZU és a LÁJK című szám pedig megintcsak rekordokat dönt a nézettségével.Egyik legjobb haverja SP 

Ezt egy barimtól kaptam:Teljes név:Karácson Tamás
Becenév:Flour,Flourid,Flour Filigran
Született:1987.augusztus 5.(23 éves)

Pálya futás

Műfajok:Rap,Hiphop,Electro-Hop
Aktív évek:2004-
Kiadók:Gold Records


A legtöbb BRAVO OTTO szobrot Fluor szorongatta az este végén, egymaga kettőt vihetett haza. Vagyis mindkét kategóriában, ahol jelölték, nyert. Az év felfedezettje lett, és a Mizu klipjével is győzött. A díjátadón aztán egy indokolatlan pingvinnel is megzavarta a közönséget, ördögien laza, nagyon érzi, hogyan lehet befűzni a közönséget, nyolc-kilencmilliós nézettségű videóit már nem is kell említenünk.
Több mint ezerötszázan voltak kíváncsiak Fluor Tomi ingyenes bulijára Tatabányán az Interspar parkolójában, ezért az első sorokban álló tiniket a korláthoz nyomta a tömeg. Félő volt, hogy pánikhangulat alakul ki, és a tömeg halálra tapossa az első sorok embereit, ezért aztán a biztonságiak elkezdték kimenteni a fiatalokat.

Az első hírek még arról szóltak, hogy több embert a mentők vittek el, de szerencsére ez csak pletykának bizonyult: a biztonságiak a baleset megelőzése érdekében mentették ki a tiniket az első sorokból.

A koncertet így négy szám után lefújták, hiába tombolt a közönség. Tomi közben már Facebookon üzent a fanoknak, hogy figyeljenek oda egymásra és vigyázzanak magukra. Lehetnék én más is de nem vagyok...Lehetnék én szebb is de nem akarok...lehetnék én jobb is de nem tudok...szeretnélek átölelni de a tudás a félelem vezényel hogy nem vagyok jó hozzád hogy én csak egy lány vagyok senki más!télen nyáron tavasszal vagy ősszel bármikor!Csak egy lány vagyok .Kék számomra minden csak a kék alapokat nézem a tavat az eget...Minden kéket.Ami kék az éltet ami fehér sárga és a többi csak esetleg tetszhet.A kék vezényel.Hogy 4 évesen megnézem a tavat,hogy6 évesen elérem az eget,hogy 8 évesen megfogjam a szép kék tollat,hogy 10 évesen elkapjam a jégcsapokat!hogy 14 évesen ússzak a tengerben, hogy 20 évesen megismerjem a kegyelmet, 25 évesen a téli napokon is szeressek,hogy 30 évesen kék úton neveljem a gyerekeimet,hogy 35 évesen anyák napján megtanuljak ne csak a kéknek örülni hiszen színes a nagy világ!
Karácson Tamás azaz Fluor (Székesfehérvár, 1987. augusztus 5.) magyar rapper, ismert hip-hop és média személyiség. Korábban Fluorid, majd Fluor Filigran néven futott. Zenéjében a hip-hopot több más stílussal is vegyíti, hol dzsesszes, hol elektronikus irányba mozdítva azt. Sokszínűsége legnagyobb erénye.
Kezdetek
Gyermekkora óta a hip-hop rabja, már fiatalon elkezdett rappelni. Első rap szövege a hatos lottóról szólt. A nagy áttörést az jelentette neki, amikor 2004-ben megkereste Joekert, a Hősök tagját és ütemgyárosát, hogy elkészítse első saját stúdiófelvételét, az Egy pillanatot. Ekkor Fluorid néven futott. Ezután jelentkezett az Animal Cannibals tehetségkutatójába, a Mikrofon Mániába, amit akkor, 16 évesen nyert meg több száz másik mc-t megelőzve. A győzelem után klipp is készült az Egy Pillanat című számhoz, és még szeptemberben kiadta Ahogy érzem című albumát, amely 8 számot tartalmazott. A fiatal rapper felhívta magára a figyelmet, rengetegen várták a folytatást.

Nem kellett rá sokat várni, még decemberben kiadta a Történet EP címre hallgató kislemezt, majd 2005 szeptemberében a Másik fél Maxi címűt. Előző albumokhoz eltérően már nem Joeker kezei alatt készültek a felvételek, illetve az alapok, hanem saját maga készített el többet is. A Másik Fél Maxin helyet kapó Beton című számhoz készült videoklip is.

Mélyvárosi álmok
Ekkor Fluorid úgy döntött, hogy nevet változtat, és Fluor Filigran néven kezd el dolgozni első nagy albumán. Ez fontos korszak volt karrierjében, hiszen több fontos személyiséggel is összehozta a sors. Nappal, aki azóta már Zselenszky néven fut, egy buszon ismerkedett össze, és kezdtek közös számokon dolgozni. Közös számaikra az élőzene a jellemző, legtöbbször nyugalmas zenék. Emelett a másik, nagyon fontos találkozása Pixával történt. Ő későbbiekben is rengeteget segített Fluornak. Pixa több számot is producerált az új albumon, illetve nála lett fölvéve a számok nagy része. Az album végül 2006 júniusában került ki. Ismertebb, népszerűbb számok az albumról: Miért gondol mást, Beton, Késő.

Parappa
Fluor Filigran ezután újabb ötlettel állt elő: következő albumát "lopott alapokra", azaz híres külföldi instrumentálokra vette föl. A számok ismét Pixánál lettek fölvéve. Több előadó is közreműködött az albumon, többek között a Gruppen Family (Siska Finuccsi, Eckü, Pixa), Mentha, Rich-Zed, a teljesség igénye nélkül. Fluornak ekkoriban volt egy kisebb balhéja Fankával, a Matek után című szám is neki szól. Ezen kívül további híres számok az albumról: Háromból három, Sose legyen roszabb, Parappa. Készült egy bónuszkiadás is, itt már saját bítekre reppelnek.

2007 decemberében kiadta az Eufória EP című kisalbumát, ami csak néhány számot tartalmazott, ám azok hatalmas sikerek lettek. Itt dolgkozott először együtt az Indigó utcával. Az I Love Hip-Hop című számot sokan a magyar hiphop himnuszának tartják.[forrás?]

Kell az új is
A cím teljesen tükrözi a tartalmat: Fluor Filigran több új stílusban is kipróbálta magát. Egy újabb fontos találkozás előzte meg az album készítését. Fluor megismerkedett Hosszú Zsolttal, aki dzsesszes vonalat vitt a számok nagy részében. Az album első fele dzsesszes, lazulós, nagy-részben az élet szépségét sugallja. A második felében inkább egy elektronikus vonal jön be, ami Pixa specialitásává vált azóta. A cím adó, Kell az új is című számban közreműködik SP, ami egy már korábban kezdődő jó barátságnak a gyümölcse. Korábban közös albumot is terveztek, azonban végül csak ez az egy szám lett belőle. A bónusz részben megtalálható Pixa zenéje, a Fürge ujjak, illetve egy house-paródia, a Dörr Me, ami hatalmas siker lett. Ekkoriban a koncerteken Fluor plüssmackókért cserébe dedikált albumokat adott rajongóinak. A Jó lesz így című számhoz klip is készült. További híres számok az albumról: Felle Felle, Zsír a buli, Szavaim, Egyre szebb.

Shake!
Fluor 2008 végén, egy AP! műsorban jelentette be, hogy hamarosan új albummal jelentkezik. Még abban az évben bemutatásra került a Gecigránát című szám, ami hatalmas siker lett a rajongók körében. Az albumon vannak hasonlóan böszme számok is, azonban ez inkább egy paródiának fogható föl. Az albumhoz több tehetséges, ám kevésbé ismert producer csinálta az alapokat: Verz, Wata, illetve Dolbeats is készített beateket Fluornak, a már megszokottnak nevezhető Pixa mellett. Még az album megjelenése előtt elkészült a Van sok söröd című számhoz a klip, amit sokáig az év Klippjének tartottak. Az album megjelenése után a '...' című számhoz is készült egy karácsonyi videoklip. Emellett tervben volt a Picsakész Klipp elkészítése is, azonban végül beszüntették a forgatásokat. További híres számok: Bö, Striphop, Picsakész, Monoton, Van sok söröd?, Gecigránát.

Partyarc, Popcorn, Mizu, Lájk!
Fluor decemberben fölrakta Myspace-ére a Mr. Hilti című számot, ami egy közreműködés Ecküvel. Ekkor bejelentette, hogy nyáron kiadja új nagy-albumát, a Popcorn!-t, amit a Partyarc című kisalbum fog megelőzni. Ekkor hagyta el nevéből a Filigran jelzőt, így azóta csak Fluor néven fut. Májusban érkeztek az újabb hírek, miszerint klipet forgat SP-vel, a címadó Partyarc című számhoz. A klip ki is jött június 3-án, és gyorsan a nyár slágerévé vált. A hatalmas sikert alátámasztja, hogy a Viva Top10 című műsorában az első helyig jutott. A kisalbum végül is nem jelent meg. A Mizu című számot már elő-előadja a fellépésein, októberben bejelentette, hogy az album neve Mizu lesz, később decemberben bejelentette, hogy az album Lájk címen fog megjelenni! 2010. december 26.-tól 2011. január 3.-ig minden nap feltett 1 számot a szájtjára, amit le lehetett tölteni. Január 4-én megjelent a Mizu című klippje. Pár nap alatt több százezren megtekintették (forrás: YouTube).

Több közreműködőt is bejelentett már régebben. Snow-al, Eckü-vel, Pixával és Zselenszky-vel készült közös produkciója az új albumán valamint SP-vel a Partyarc, illetve remixe is megjelent hivatalosan. Lemezről bemutatta december folyamán a Csicskalángos c. szám promóját, amit Ecküvel készül.

Egyéb
Mideastouch
Fluor 2008-ban tagja lett a Mideastouch nevű crew-nak, amin rajta kívül SP, Pixa, illetve Eckü is tagja volt. Ez volt Pixa stúdiójának a neve, ám 2009 ben, mikor Pixa leszerződött a Bedlam Recordshoz, megszűnt.

AP!
Ecküvel és Pixával elindította az AP! rádiót, 2007-ben. Ez Fehérvár környékén volt hallgatható, illetve interneten. Ez volt hosszú évekig magyarország elsőszámú hip-hop rádiója, interneten rendszerint telített volt a 20 000 férőhelyes szerver. A műsor 2010 elején úgy tűnt, megszűnik a rossz stúdiós hátterek miatt, azonban májusban sikerült újraindítaniuk. Adásonként körülbelül 800 db hozzászólás érkezik. Eckü + Fluor az elfoglaltságaik miatt nem érnek rá sürün
Nekimentek Fluor Tominak a Mizu miatt
Nők Lapja Cafe 
2011. 06. 30. 
90 hozzászólás 
Megválogathatom, kitől fogadok el bármit. Valószínűleg nem az ismeretlenség homályába burkolózó, unatkozó emberek lesznek azok – elégelte meg a zenéjét kritizálók ostromát Fluor Tomi, amikor a Nők Lapja Cafe sztárfórumában válaszolt az olvasók kérdéseire. 
Te magad értéknek tartod a zenét, amit csinálsz, vagy inkább csak jó buli, és kihasználod, hogy ennyi is elég a slágerlistákra való felkerüléshez? (*bandi*) 


Fluor kiakad

– Nem attól lesz valami értékes, hogy világot fejt meg. A Mizu egy egyszerű dal, de sokak arcára csal mosolyt, sokakat hoz össze, és sokan szeretnek rá bulizni. Van, amikor az ember könyvtárba jár, van amikor egy partiba. Nyilván nem gondolom, hogy óriás megfejtés lenne a dal, de nem is az a célja. 

A későbbiekben is maradsz az egyszerű popzenénél, vagy vannak a fejedben ennél komolyabb és igényesebb dalszöveg és zene? (duma)

– Tíz éve reppelek, rengeteg albumon és dalon vagyok túl, többek között olyan számaim is vannak, amiket az MR2 játszik, van, hogy költői esteken reppelek. Sőt, komolyabb dalom is van. 


A 8,5 éves fiam hónapokkal ezelőtt a Mizuval tért haza, ezt kellett hallgatni, nézni. Aztán megnéztem, hogy milyen számai is vannak ennek a Tomi gyereknek, nos, az eredmény megdöbbentő. Tomi! Felháborító a szöveg, hogy ezzel lettél példakép! (csupakéz)

– Értem az aggodalmat, példaképnek viszont nem tartom magam, és azt gondolom, nem is az én feladatom a nevelés. Én sem szeretném, hogy 4-6 éves gyerekek a trágárabb szövegű dalokat hallgassák, de nem csak nekik zenélek. Már nincsenek olyan dalaim, többek között azért is, mert tisztában vagyok a dolog súlyával. Meg mert anyukámnak sem tetszenek. :D 

30 év múlva is büszke leszel Kedves Tomi erre a számra??? (Ittésmost)

– Nem látok a jövőbe, majd kiderül. :) 

Van egy feldolgozása ennek a Mizu c. számnak, jazz stílusban adja elő valami Kesh nevű zenekar és egy csaj énekel benne, szenzációs hangja van! Nekem az nagyon bejön... Az eredeti viszont szerintem elég gyengus, nem akkora nagy szám a srác, hogy ekkora hűhót kellene csapni körülötte, szerintem. (Kriszta78)

– Az tök jó, csak az eredeti nélkül nem lenne a Kesh-verzió sem. :)

Szerinted az, hogy egy irdatlan gagyi számmal idáig jutottál, az téged, vagy a magyar befogadó közönséget minősíti? Szerinted meddig lehet ebből megélni? Szerinted te is olyan „egyslágeres” leszel, mint volt pl. az UFO együttes? (Nap_csi)


"100 százalékban én vagyok" 
– Az, hogy kinek mi a gagyi, ízlés kérdése. Sajnos, a világ nem a te kifinomult ízlésedhez igazodik. Ismerek embereket, akik ezt tragédiaként élik meg, de azért szeretném, ha nem keserednél el. Az UFO meg nem is egyslágeres, én például a Párizsi lányt, a Tarzant és a Napolajat is kívülről fújom. :D :P 

No, én most úgy írok, hogy talán egyszer hallottam ezt a számot, egyébként rock/metál rajongó vagyok. Egyébként meg nem is biztos hogy ezt a stílust vagy ezt a számot a Tomi találta ki és ő írta. (Scathach) 

– Szerintem engem pont ez különböztet meg a „kitalált” előadóktól, hogy saját magam írom a szövegeimet, és saját magam építem fel immáron tizedik éve. Teljesen szabad ez az egész, minden mozdulatommal azt képviselem, amit a dalaimban, 100%-ban én vagyok. 

Büszke vagy a Gecigránát c. számodra? (FLUOR FILIGRAN) Szerinted értékes alkotás? (kiscsibe) 

– Miért kéne mindenben értéket keresni? Nem értem. Vagy nincs más kapaszkodó tarisznyás bölcsészként? :))) 

A saját műfajodon kívül szeretsz más stílusú zenéket is hallgatni, elkalandozni teljesen más irányba, tudnál meglepetést okozni nekünk, hogy miket hallgat Fluor Tomi a szabadidejében? (Zöldike2010)

– Sokféle zenét hallgatok, de első helyen persze az elektronikus zene áll, nem véletlen csinálok mostanában egyre több dirty dutch-os, dubstepes dalt. De ezen kívül nagyon szeretem például a Heaven Street Sevent és az MR2-s vonalon mozgó előadók egy részét, vagy a magyar underground hip-hop képviselőit, a Hősöket, Norbát. 

Azt mondom, foglalkozz a negatív visszajelzésekkel is, azokból akár még okulni is lehet, elgondolkodtathat. (anita70)

– Szoktam foglalkozni a negatív visszajelzésekkel, de a leszarozást, buzizást nem tudom elfogadni kritikaként. Ha nem elmebeteg parasztoktól kapom a gép mögött, akkor elgondolkodom rajta, egyébként meg azt hiszem, megválogathatom, kitől fogadok el bármit. Valószínűleg nem az ismeretlenség homályába burkolózó, unatkozó emberek lesznek azok. 

Ha egyszer véletlenül felnő, és esetleg lesznek gyerekei, hogy fogja nekik kommunikálni a vállalhatatlan megnyilvánulásait? (Horn Mici)

– Azt még nem tudom, majd a házi szexvideóim véletlen kikerülése után elgondolkodom rajta. :P 

Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor végeztél a Zeneakadémián, és milyen hangszeren játszol? (magicca)

– 77-ben. 13 hangszeren játszom, 3 évesen már tudtam a Für Elise-t. Újabban szonátákat írok kapucsengőre.


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

(Albertmon, 2018.07.20 11:03)

The prostate related is a vital a part of a male's the reproductive system. It secretes fluids that aid in the transportation and activation of sperm. The men's prostate is situated just while watching rectum, below the bladder and surrounding the urethra. When there is prostate problem, it will always be really miserable and inconvenient for the patient as his urinary method is directly affected.

The common prostate health problems are prostate infection, enlarged prostate and cancer of prostate.Prostate infection, also referred to as prostatitis, is the most common prostate-related symptom in men younger than 55 years old. Infections from the prostate related are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis will be the least common of types of prostate infection. It is caused by bacteria found in the large intestines or urinary tract. Patients may feel fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated through the use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to ease the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is a condition of a particular defect inside gland and the persistence presence of bacteria inside urinary tract. It can be caused by trauma for the urinary tract or by infections originating from other regions in the body. A patient may feel testicular pain, spine pains and urination problems. Although it is uncommon, it can be treated by removal in the prostate defect accompanied by making use antibiotics and NSAIDs to take care of the soreness.

Non-bacterial prostatitis accounts for approximately 90% of prostatitis cases; however, researchers have not to ascertain what causes these conditions. Some researchers believe that chronic non-bacterial prostatitis occur as a result of unknown infectious agents while other believe that intensive exercise and lifting can cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an effective meals are important. These are some in the things you can do to keep your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is necessary for our health and wellbeing and it will also maintain your urinary track clean.

2. Some studies declare that a number of ejaculations per week will assist to prevent prostate cancer.

3. Eat steak in moderation. It has been shown that consuming greater than four meals of beef weekly will raise the chance of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an effective diet with cereals, vegetable and fruits to make certain sufficient intake of nutrients needed for prostate health.

The most critical measure to take to ensure a proper prostate is to choose regular prostate health screening. If you are forty years of age and above, you ought to choose prostate examination one or more times 12 months.

fluor

(tekla, 2012.03.14 08:34)

mizu

Re: fluor

(tekla cicus, 2012.03.14 08:37)

mizu van veled

petesaletta@hotmail.com

(petesaletta, 2011.11.24 18:22)

szia sp te vagy a világ leghelyesebb fiúja és te vagy életem szerelme és tudom a teljes nevedet Éder Krisztién Sp